Iemīļotie un iecienītie mandeļu- medus trijstūrīšu cepumi šoreiz ir papildināti ar Latvijas vērtīgākajām ogām- dzērvenēm. Pamatnīte top no gardas smilšu mīklas, kuras recepte ir nemainīga un tiek turēta Lāču ģimenes pūrā. Kā ierasts, šie cepumi ir gatavoti no Latvijā ievākta medus, ko sarūpējušas mūsu čaklās bitītes no krāšņajām ziedu pļavām. Lai dāvātu īstas Latvijas valsts svētku sajūtas, trijstūrīšu cepumi ietērpti skaistā un patriotiskā iepakojumā.
kviešu milti, cukurs, mandeļu plāksnītes 19%, sviests, margarīns (dzīvnieku tauki, rapšu eļļa, ūdens, sāls, emulgatori: rapšu lecitīns, taukskābju mono- un diglicerīdi; skābuma regulētājs: citronskābe; dabīgs aromatizētājs, krāsviela: beta-karotīns), olas, medus 6%, liofilizētas dzērvenes 2,1%, antioksidants: rozmarīna ekstrakts.
Enerģētiskā vērtība : 2009kJ/480kcal.
100g produkta satur: taukus 29,3g, tostarp piesātinātās taukskābes 10,6g, ogļhidrātus 44,9g, tostarp cukurus 27,9g, šķiedrvielas 3,7g, olbaltumvielas 7,3g, sāli 0,09g.