"Lāču" šokolādes meistari ir radījuši unikālas "Tumšās šokolādes konfektes ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi". Zeltainie labības lauki izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi. Latvijas mežā augusi dzērvene, kura ir bagāta ar vitamīniem. Apvienojot šīs divas vērtības, ir radīta unikāla šokolādes konfekšu recepte, kas pilnībā apliecina latviskās garšas unikalitāti. Pilnveidojot tradicionālās sastāvdaļas panākta unikāla garša.
tumšā šokolāde (cukurs, kakao sviests, kakao masa 45,9%, bezūdens piena tauki, emulgators: sojas lecitīns, dabīgais vaniļas aromatizētājs), piena šokolāde (cukurs, kakao sviests, piena pulveris, kakao masa 11,2%, emulgators: sojas lecitīns, dabīgs vaniļas aromatizētājs), rīvētas dzērvenes ar cukuru (cukurs, dzērvenes 45%, biezinātāji: pektīns, konservants: kālija sorbāts), saldais krējums (krējums, emulgators: E471, stabilizētājs: karagināns), baltā šokolāde (cukurs, kakao sviests 28,0%, piena pulveris, emulgators: sojas lecitīns, dabīgs vaniļas aromatizētājs), balzams, rudzu rīvmaize (rupja maluma rudzu milti, dabīgais ieraugs (rudzu milti, ūdens), cukurs, rudzu iesals, ķimenes, pārtikas sāls, kartupeļu ciete), dzērvenes kaltētas 4% (dzērvenes, cukurs, saulespuķu eļļa), mokas aromātpasta.
Enerģētiskā vērtība: 1291kJ/525kcal.
100g produkta satur: taukus 31,7g, tostarp piesātinātās taukskābes 19,8g, ogļhidrātus 50,40g, tostarp cukurus 37,50g, šķiedrvielas 4,0g, olbaltumvielas 7,30g, sāls 0,2g.