Šī tik ir maizes zupa - no sendienām nākusi ar īstu vērtības smaržu un garšu. Pati recepte aizgūta no mūsu maizniekmeistara Normunda Skauģa vecmāmiņas. Recepte ņemta no vecmāmiņas recepšu pūra lādes. Tās pagatavošana Tev prasīs tikai līdz piecām minūtēm. Kad maizes zupa pagatavota, tad papildini to ar putukrējumu, izdekorē ar ogām un palutini savu punci ar veselīgu un gardu našķi.
samalta īsta rupjmaize (rudzu milti, cukurs, pārtikas sāls, rudzu iesals, kviešu klijas, kartupeļu ciete), kaltētas dzērvenes (dzērvenes, cukurs, saulespuķu eļļa), rozīnes (saulespuķu eļļa), žāvētas plūmes (konservants: kālija sorbāts), aprikozes (konservants: sēra dioksīds), kanēlis.
Enerģētiskā vērtība: 1367kJ/323kcal.
100g produkta satur: taukus 0,9g, tostarp piesātinātās taukskābes 0g, ogļhidrātus 70,6g, tostarp cukurus 47,6g, šķiedrvielas 6,7g, olbaltumvielas 4,5g, sāli 4,7g.