"Lāču" meistari ir radījuši ko pavisam jaunu un nebijušu – īstus rupjmaizes groziņus, kuros var pildīt gan sāļo, gan saldo pildījumu. Groziņu tapšanā izmantota "Lāču" "Īstas rupjmaizes" recepte. Tieši tāpēc tie ir tik oriģināli un brīnumgardi, kā arī nesatur mākslīgas krāsvielas. Izmanto tos, uzņemot ciemiņus vai dodoties ciemos - kā oriģinālu un neredzētu cienastu!
rudzu milti, dabīgs ieraugs (rudzu milti, ūdens), margarīns (dzīvnieku tauki un rapšu eļļa, ūdens, sāls, emulgators: sojas lecitīns, E471), skābuma regulētājs E330, konservants E202, dabisks aromatizētājs, krāsviela: beta karotīns), cukurs, kviešu milti, rudzu iesals, ķimenes, sāls.
Enerģētiskā vērtība: 1422kJ/339kcal.
100g produkta satur: taukus 10,53g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,003g, ogļhidrātus 47,67g, tostarp cukurus 8,46g, šķiedrvielas 9,3g, olbaltumvielas 8,13g, sāli 2,8g.