"Burkānmaize" ir maiga rupjmaize, kas cepta pašu rokām pēc senām tradīcijām – tikai no skrotētiem rudzu miltiem un ar dabīgo ieraugu. Lai iegūtu īpaši maigu garšu, klāt ir pievienoti, veselīgi un Latvijā audzēti burkāni. Bagātīgs vitamīnu avots, kas piešķir maizei daudz lielāku vērtību un unikālu garšu. Skābums tai ir gandrīz uz pusi mazāks nekā "Īstai rupjmaizei".
rudzu milti, dabīgs ieraugs (rudzu milti, ūdens), cukurs, saulespuķu sēklas 16%, burkāni 3%, ķirbju sēklas 2%, rudzu iesals, sāls, kviešu klijas.
Enerģētiskā vērtība: 1083kJ/ 257kcal.
100g produkta satur: taukus 4,5g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,4g, ogļhidrātus 44g, tostarp cukurus 8,9g, šķiedrvielas 6,4g, olbaltumvielas 7,1g, sāls 1,2g.