Zeltainie labības lauki izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi. Ikviens latvietis zina arī balzama maģisko ietekmi uz cilvēka veselību. Apvienojot šīs divas vērtības, ir radīta šokolādes konfekte, kas pilnībā apliecina latviskās garšas unikalitāti. Pilnveidojot tradicionālās sastāvdaļas panākta unikāla garša.
tumšā šokolāde (cukurs, kakao sviests, kakao masa 45,9%, bezūdens piena tauki, emulgators: sojas lecitīns, dabīgais vaniļas aromatizētājs), saldais krējums (krējums, emulgators: E471, stabilizētājs: karagināns), piena šokolāde (cukurs, kakao sviests, piena pulveris, kakao masa 11,2%, emulgators: sojas lecitīns, dabīgs vaniļas aromatizētājs), rudzu rīvmaize 2% (rudzu milti, dabīgs ieraugs (rudzu milti, ūdens), cukurs, rudzu iesals, ķimenes, pārtikas sāls, kviešu klijas, kartupeļu ciete), balzams 2% (stiprs alkoholisks dzēriens alk. sat. 45%), saldkrējuma sviests, mokas aromātpasta, rudzupuķu ziedi.
Enerģētiskā vērtība: 2202kJ/528kcal.
100g produkta satur: taukus 33,8g, tostarp piesātinātās taukskābes 20,8g, ogļhidrātus 46,3g, tostarp cukurus 41,3g, šķiedrvielas 6,7g, olbaltumvielas 6,5g, sāls 0,08g.