Lāču kūku meistariem ir izdevies kas pavisam izcils un pārsteidzošs. Tā ir šokolādes kūka "Celmiņš". Ēdot to, Tu jutiesies gluži kā pie dabas. Jo tortes izskats vien ir gana ievērības cienīgs.
Tumšais biskvīts, kas kārtu kārtām mijās ar maigu iebiezinātā piena krēmu...Torte dekorēta ar šokolādes zīli, pistāciju riekstu sūnām. Tumšās šokolādes plāksnītes, kas apliktas visapkārt tortei, sargā to gluži kā koka miza.
Olu masa, rīvētas dzērvenes ar cukuru 16% (cukurs, dzērvenes 45%, biezinātājs: pektīns, konservants: kālija sorbāts), šokolādes glazūra (cukurs, pilnīgi hidrogenēti palmu kodolu tauki, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, emulgators: saulespuķu lecitīns, vanilīna aromatizētājs), konditorejas krēms (cukurs, ūdens, vājpiena pulveris, palmu eļļa, modificēta ciete, stabilizētāji: nātrija algināts, guāra sveķi, ksantāna sveķi, kalcija hlorīds, šķiedrvielas, konservants: kālija sorbāts), saldais krējums (krējums, emulgators: taukskābju mono- un diglicerīdi, stabilizētājs: karagināns), sviests, kviešu milti, alkalizēts kakao pulveris, zemesrieksti, lazdu rieksti, pistācijas, baltās šokolādes dražejas (cukurs, kakao sviests, pilnpiena pulveris, emulgators: sojas lecitīns, dabīgs vaniļas aromatizētājs), iesala ekstrakts (mieži), irdinātājs: E450, E500, sāls.
Enerģētiskā vērtība: 1556kJ/ 372 kcal.
100g produkta satur: tauki 22 g, tostarp piesātinātās taukskābes 13,5 g, ogļhidrāti 37,7 g, tostarp cukuri 32,4g, olbaltumvielas 5,6g, sāls 0,42g