Lai cik tālos garšu ceļojumos mēs dotos, ir brīži, kad sirds tā vien ilgojas atgriezties pie pārbaudītām, tradicionālām pašmāju vērtībām. Tādām kā "Lāčos" ceptā medus torte. Tās tapšanā meistari izmanto vienkāršas un visiem labi zināmas vietējās izejvielas - medu, skābo krējumu, olas, miltus. No ikdienišķām sastāvdaļām rodas gards brīnums, kas kūst uz mēles un sniedz vienreizēju baudījumu. Tik vienkārši un labi.
skābais krējums, kviešu milti, olu masa, cukurs, medus, putukrējums (paniņas, hidrogenēti augu tauki, krējums 6%, palmu tauki, sūkalu pulveris, emulgatori E472b, E475, E435, E471, stabilizatori: E410, E407, sāls, krāsviela: karotīns), iesala ekstrakts, recinātājs (E1414, E1422, cukurs), irdinātājs: dzeramā soda, citronskābe.
Enerģētiskā vērtība: 1085 kJ/ 258 kcal.
100g produkta satur: taukus 8,3g, tostarp piesātinātās taukskābes 3,2g, ogļhidrātus 40g, to starp cukurus 26g, šķiedrvielas 0,7g, olbaltumvielas 5,1g, sāli 0,5g.