Kārtu kārtās koši dzeltens biskvīts pārklāts ar skābenu dzērveņu ievārījumu, tumīga krēma pildījums, virsma rotāta ar šokolādes lapiņām un dzērvenēm. Senāk nevieni godi nebija iedomājami bez kārtīgas mājas tortes. Tā ir mūžam paliekoša latviska vērtība, kas jākopj un jāsaudzē kā krāšņa puķe. Mēs, "Lāčos", to arī darām. "Lauku tortes" recepte ir viena no tām, kas gulst mūsu zelta recepšu pūrā un ir viena no vērtīgākajām. Ar mīļumu un patiesu labestību cepta torte.
Olas, cukurs, sviests, piens, rīvētas dzērvenes ar cukuru (cukurs, dzērvenes, biezinātājs: E440, konservants: kālija sorbāts), kviešu milti, olu dzeltenuma masa (olu dzeltenuma masa, ūdens, konservants: kālija sorbāts, skābuma regulētājs: citronskābe), saldais krējums (krējums, stabilizētājs: karagināns), lielogu dzērvenes, kukurūzas ciete, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, irdinātāji: E450i, E500, sāls, aromatizētājs (vanilīns).
Enerģētiskā vērtība: 1270kJ/303kcal.
100g produkta satur: taukus 15,3g, tostarp piesātinātās taukskābes 8,4g, ogļhidrātus 35,7g, tostarp cukuri 27,1g, šķiedrvielas 0,7g, olbaltumvielas 5,6g, sāls 0,45g.