Apvienojot garšīgo un veselīgo, Lāču meistari ir radījuši Īsto Lāču rupjmaizes torti. Gaišais biskvīts ar rudzu rīvmaizi tiek meistarots pašu rokām, kā arī gatavots un bagātīgi klāts skābā krējuma un putukrējuma krēms un, protams, vērtīga vitamīnu deva - dzērveņu ievārījums.
cukurs, olas, olu masa, dzērveņu ievārījums (cukurs, dzērvenes 45%, biezinātāji: pektīns, konservants: kālija sorbāts), skābais krējums, saldais krējums, kviešu milti, rudzu rīvmaize 6% (rudzu milti, cukurs, rudzu iesals, pārtikas sāls, ķimenes, kviešu klijas, kartupeļu ciete), dekorgels (cukurs, glikozes sīrups, ūdens, recinātājs: E440, E401, E407, skābuma recinātājs: citronskābe, E331, E327, E341, E450, konservants: E202, aromatizētājs: vaniļa, cietinātājs: E509, putu dzēsējs: E471, krāsviela: E171), dzērvenes, saldkrējuma sviests, piens, balzams, dzeramais ūdens, vanilīns.
Enerģētiskā vērtība: 1299kJ/309kcal.
100g produkta satur: taukus 10,1g, tostarp piesātinātās taukskābes 6,9g, ogļhidrātus 47,2g, tostarp cukurus 27,9g, šķiedrvielas 4,4g, olbaltumvielas 4,9g, sāli 0,2g.