Meistari ir ķērušies pie darba, lai radītu kaut ko apbrīnas vērtu. Viss šeit ir meistarots pašu rokām. Gaisīgs valriekstu - medus biskvīts, kas burtiski kūst uz mēles. Starp biskvītiem klāj iebiezinātā piena un īsta saldkrējuma sviesta krēmu. To pašu, ko bērnībā ikviens ir garšojis, tajā iemērcot pirkstu, kamēr Oma neredz. Kūkas virsma ir noklāta ar lazdu riekstu krēma glazūru. Gar malām ir salikti tie paši valrieksti. Tie, kuru dēļ šo kūku tā sauc. Tie, kuru dēļ ir radusies šī izcilā garša!
Konditorejas pildījums (cukurs, ūdens, vājpiena pulveris, palmu eļļa, biezinātājs: modificēta kukurūzas ciete, stabilizētāji: E401, E412, E415, E509, pārtikas šķiedrvielas, konservants: E202), lazdu riekstu krēms (cukurs, lazdu rieksti, saulespuķu sēklu eļļa, pilnīgi hidrogenēti augu tauki (kokosriekstu, rapšu), laktozi bagāts deproteinizēts sūkalu pulveris, kakao ar samazinātu tauku saturu, emulgators: saulespuķu lecitīns), olu masa, sviests, valrieksti 10%, cukurs, medus (Latvija), kviešu milti, kakao glazūra (cukurs, pilnīgi hidrogenēti palmu kodolu tauki, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, emulgators: saulespuķu lecitīns), aromatizētājs: vanilīns), irdinātājs: E500, dekors (cukurs, ciete (kviešu, kukurūzas), glikozes sīrups, krāsvielas: E172, glazētājviela: E904, augu eļļa (kokosriekstu, rapšu)).
Enerģētiskā vērtība: 1852kJ/442kcal.
100g produkta satur: taukus 29g, tostarp piesātinātās taukskābes 12,2g, ogļhidrātus 40,4g, tostarp cukurus 34,2g, šķiedrvielas 1,4g, olbaltumvielas 6,0g, sāli 0,21g