Meistari ir ķērušies pie darba, lai radītu kaut ko apbrīnas vērtu. Viss šeit ir meistarots pašu rokām. Gaisīgs valriekstu - medus biskvīts, kas burtiski kūst uz mēles. Starp biskvītiem klāj iebiezinātā piena un īsta saldkrējuma sviesta krēmu. To pašu, ko bērnībā ikviens ir garšojis, tajā iemērcot pirkstu, kamēr Oma neredz. Kūkas virsma ir noklāta ar lazdu riekstu krēma glazūru. Gar malām ir salikti tie paši valrieksti. Tie, kuru dēļ šo kūku tā sauc. Tie, kuru dēļ ir radusies šī izcilā garša!
krēms (cukurs, vājpiena pulveris, ūdens, palmu tauki, konservants: E200), olu masa, glazūra (cukurs, daļēji hidrogenēti palmu tauki, malti lazdu rieksti, vājpiena pulveris, emulgators: sojas lecitīns, vanilīns), valrieksti 13%, sviests, cukurs, medus, kviešu milti, irdinātājs: dzeramā soda, dekori.
Enerģētiskā vērtība: 1886kJ/452kcal.
100g produkta satur: taukus 28g, tostarp piesātinātās taukskābes 19g, ogļhidrātus 41g, tostarp cukurus 36g, olbaltumvielas 7,0g, sāli 0,25g.