Klasika, izcilība, kā vecmāmiņas cepta- tā ir Biezpiena torte. Tā ir gatavota no gaišā un šokolādes biskvīta, ar bagātīgu biezpiena pildījumu starp biskvīta kārtām un gardu aprikožu ievārījumu. Kārdinoši, vai ne?
Aprikožu ievārījums (žāvētas aprikozes (konservants: sēra dioksīds), aprikozes, cukurs, glikozes-fruktozes sīrups, ūdens, modificēta ciete, skābe: citronskābe, konservants: kālija sorbāts, aromatizētājs, biezinātājs: želena sveķi), olu masa, putukrējums (paniņas, pilnībā hidrogenēta palmu eļļa, krējums, palmu eļļa, paniņu pulveris, emulgators: E472b, taukskābju poliglicerīna esteri, E435, taukskābju mono- un diglicerīdi, E433, stabilizētāji: ceratoniju augļu sveķi, karagināns, sāls, dabīgs piena aromatizētājs, krāsviela: beta-karotīns), biezpiens 13%, dekorželeja (ūdens, glikozes sīrups, cukurs, biezinātājs: pektīns, ksantāna sveķi, skābe: citronskābe), kviešu milti, pūdercukurs (cukurs, kartupeļu ciete), citronu sula (konservants: kālija metabisulfīts), augu tauku glazūra (cukurs, pilnīgi hidrogenēta palmu kodolu eļļa, vājpiena pulveris, sūkalu pulveris, emulgators: sojas lecitīns, aromatizētājs (vanilīns), kakao pulveris ar samazinātu tauku daudzumu.
Enerģētiskā vērtība: 905 kJ /216 kcal.
100 g produkta satur: tauki 8,1g, tostarp piesātinātās taukskābes 5,6g, ogļhidrāti 29,0g, tostarp cukuri 23,8g, šķiedrvielas 1,0g, olbaltumvielas 5,3g, sāls 0,12g.