Lāču izcilās Valriekstu tortes mini versija- laba daudz nevajag.
Gaisīgs valriekstu - medus biskvīts, kas burtiski kūst uz mēles. Starp biskvītiem klāj iebiezinātā piena un īsta saldkrējuma sviesta krēmu. Kūkas virsma ir noklāta ar lazdu riekstu krēma glazūru. Gar malām ir salikti tie paši valrieksti.
krēms (cukurs, vājpiena pulveris, ūdens, palmu tauki, konservants: E200), olu masa, glazūra (cukurs, daļēji hidrogenēti palmu tauki, malti lazdu rieksti, vājpiena pulveris, emulgators: sojas lecitīns, vanilīns), valrieksti 13%, sviests, cukurs, medus, kviešu milti, irdinātājs: dzeramā soda, dekori.
Enerģētiskā vērtība: 1886 kJ/452kcal.
100 g produkta satur: taukus 28g, tostarp piesātinātās taukskābes 19g, ogļhidrātus 41g, tostarp cukurus 36g, olbaltumvielas 7,0g, sāli 0,25g.