Sukādes tiek ražotas no pašaudzētiem rabarberiem, kuri netiek apstrādāti ar ķīmiskiem līdzekļiem. Saudzīgā žāvēšana notiek 2 etapos, kuri kopā aizņem aptuveni 14 dienas!!! Tehnoloģijas pamatā ir zema temperatūra, lēni un dabīgi procesi, kur skābju un fermentu sastāvs praktiski 100% sadala saharozi un pārvērš to glikozē un fruktozē. Tas palīdz saglabāt žāvētos produktos antioksidācijas vielas. Īpaši rūpīgā pagatavošana garantē ogas garšas niansētu izbaudīšanu.
rabarberi, cukurs.
Enerģētiskā vērtība: 1234kJ/ 295kcal.
100g produkta satur: taukus 0g, piesātinātās taukskābes 0g, ogļhidrātus 62,1, cukuri 62,1, olbaltumvielas 0,5g, sāli 0g.