Sukādes tiek ražotas no pašaudzētām ogām, kuras netiek apstrādātas ar ķīmiskiem līdzekļiem. Saudzīgā žāvēšana notiek 2 etapos, kuri kopā aizņem aptuveni 14 dienas!!! Tehnoloģijas pamatā ir zema temperatūra, lēni un dabīgi procesi, kur skābju un fermentu sastāvs praktiski 100% sadala saharozi un pārvērš to glikozē un fruktozē. Tas palīdz saglabāt žāvētos produktos antioksidācijas vielas. Īpaši rūpīgā pagatavošana garantē ogas garšas niansētu izbaudīšanu.
dižbrūklenes, cukurs.
Enerģētiskā vērtība: 1167kJ/279kcal.
100g produkta satur: taukus 0g, piesātinātās taukskābes 0g, ogļhidrātus 64,6g, cukurus 61g, olbaltumvielas 0,5g, sāli 0g.