Nobaudot rabarberu sīrupu, būsiet pārsteigti par tā izteikto garšu. Arī ziemā tas garšo kā tikko darināts, kā tikko noņemts no lauka pirms Jāņu svinībām. Gabaliņš pavasara saules Jūsu garšas kārpiņām! Viens no tiem, kuru gribas baudīt vēl un vēl un vēl...
Rabarberos ir vielas, kuras attīra organismu no sāļiem un stiprina kaulu sistēmu.
Sīrupu iesakām lietot ar vēsu, karstu vai gāzētu ūdeni. Karstā vasaras dienā palutiniet sevi ar latvisko "mohito", pievienojot tam klāt vidēji ierūgušu bērzu sulu. Lietpratēji mēdz gatavot no tā sorbertu vai pat saldējumu, pievienojot klāt sasmalcinātus rabarberu sukāžu gabaliņus.
rabarberi, cukurs.
Enerģētiskā vērtība: 925kJ/221kcal.
100g produkta satur: taukus 0g, no tiem piesātinātās taukskābes 0g, ogļhidrātus 52,2g, no tiem cukuri 9g, olbaltumvielas 0,5g, sāli 0g.