Ogu sīrupi ir ar samazinātu cukura daudzumu, jo līdz 89% saldumu tiem piešķir dabīgie ogu cukuri – fruktoze un glikoze. Radīti pēc īpaši saudzīgas tehnoloģijas, tie saglabā dabas dāvāto ogu vērtību un garšu. Pievienojiet dzērieniem un kulinārijas izstrādājumiem, lai iegūtu aveņu un zemeņu kvalitatīvās garšas īpašības.
ogas (mellenes 34%, upenes 33%, avenes 33%), cukurs.
Enerģiskā vērtība: 1124 kJ/265 kcal.
100g produkta satur: taukus 0,1g, tostarp piesātinātās taukskābes 0g, ogļhidrātus 65,91g, tostarp cukurus 65,6g, olbaltumvielas 0g, sāli 0g.
Uzglabāt sausā vietā. Sargāt no tiešiem saules stariem.