Izlase, kura apvieno trīs veidu siera cepumus:
Gatavoti no augstvērtīgām un kvalitatīvām izejvielām pēc Lāču īpašajām receptēm. Kā jau viss Lāčos, arī šie cepumi ir roku darbs, tie ir ar izteiktu un bagātīgu siera garšu, drupani un maigi.
kviešu milti, margarīns (rafinēti dzīvnieku tauki, rapšu eļļa, sāls, emulgatori: saulespuķu lecitīns, taukskābju mono- un diglicerīdi, skābuma regulētājs: citronskābe, aromatizētājs, pārtikas krāsviela: beta karotīns), siers grande duro 18% (pasterizēts piens, pienskābes baktēriju ieraugs, sāls, kalcija hlorīds, mikrobiālais ferments, konservants: kālija sorbāts), siers mozarella 17% (pasterizēts piens, sāls, kalcija hlorīds, enzīmi, pienskābes baktēriju ieraugs), čedaras siers 8% (pasterizēts piens, sāls, pienskābes baktēriju ieraugs, recināšanas ferments), holandes siers 8% (pasterizēts vājpiens, pārveidotās cietes: E1414, E1422, šķiedrvielas, ferments (renīns), baktēriju ieraugs), olas, skābais krējums, sezama sēklas, saulespuķu sēklas 3%, kaltēti burkāni 2%, sezama sēklas 2%, tomātu pulveris 1%, tomātu pārslas 1%, siera aromatizētājs (dabīgām identiskas aromatizējošas vielas, spinātu pulveris 0,5%, siera pulveris, sūkalu pulveris, sāls, garšas pastiprinātāji: E621, E631, cukurs), sāls, cukurs, irdinātājs: dzeramā soda, citronskābe, kaltēts baziliks 0,1%, asā paprika, rozmarīna ekstrakts.
Enerģētiskā vērtība: 2295kJ/551kcal.
100g produkta satur: taukus 37,7g, tostarp piesātinātās taukskābes 15,1g, ogļhidrātus 37,2g, tostarp cukuri 4,1g, šķiedrvielas 5,5g, olbaltumvielas 13,2g, sāli 1,4g.