Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

LĪGO produkcija no “Lāčiem" – visgaršīgākā izvēle svētkiem!

Tūlīt, tūlīt jau atkal klāt sengaidītā Jāņu diena un brīnumpilnā Līgo nakts – nu tik jārauga, vai viss sagādāts, lai godam sagaidītu Jāņu tēvu un pamielotu visus brašos līgotājus! Lai sagaidītu saullēktu gada īsākajā naktī, arī štengram līgotājam vajadzīgs makten liels spēks un izturība, skaņa balss un viegls solis visas nakts garumā.

Mums, Lāču bērniem, ir tāds ticējums – ja pa rokai būs sātīgā rudzu maize, gardais ķimeņu siers, putojošs miežu alutiņš un kraukšķīgie Lāču grauzdiņi – tad būs gan varena līgošana, gan dancošana un arī noslēpumainais papardes zieds uzziedēs īstajā brīdī!

Lāčiem, kā jau īstiem kārumniekiem, atkal ir ļoooti plašs svētku produkcijas piedāvājums- gan dažnedažādu garšu un veidu grauzdiņi, gan drupeni siera cepumi, gan Jāņu produktu izlases un komplekti, gan izsmalcināti šokolādes gardumi, gan arī gardas svētku kūkas. Visi produkti ietērpti elegantos iepakojumos.

Plānie & kraukšķīgie grauzdiņi – nekļūdīga izvēle jestram pasākumam

Latvieši, kā zināms, ir naski ceļotāji – ar prieku iepazīst jaunas zemes, atklāj jaunus ēdienus un garšas, bet arī netiek aizmirstas klasiskās un tik pazīstamās, cilvēku iemīļotās garšas. Visiem par prieku Lāčos tiek radīti dažādu veidu un garšu grauzdiņi – ar bekonu un mārrutkiem, tomātiem un baziliku, ar sieru un lakšiem, ar zilā siera garšu, ar sēņu garšu, ar barbekjū garšu, kā arī klasiskie grauzdiņi ar ķiplokiem.

Visi Lāču grauzdiņi būs ideāla uzkoda: gan mājās, gan dodoties pie dabas – pie ugunskura vai piknikā.

Atliek vien izvēlēties savu mīļāko garšu un pareizo daudzumu, ja līgotāju būs daudz un saullēkts jāsagaida godam, atcerieties meklēt lielākus iepakojumus – spainīšos!

Plāno, kraukšķīgo grauzdiņu IZLASE - visu laiku iemīļotāko grauzdiņu izlase

Esam padomājuši par tiem Lāču grauzdiņu cienītājiem, kuriem ar vienu paciņu parasti ir par maz. Šajā izlasē apvienoti 3 veidu “Lāču” grauzdiņi, lai nevienam vairs nav jābēdājas, ka ar vienu garšu un vienu paciņu nav gana…

Izlasē ietilpst:

  • grauzdiņi ar ķiplokiem,
  • grauzdiņi ar tomātiem un baziliku,
  • grauzdiņi ar bekonu un mārrutkiem.

Ar tiem var droši doties ciemos, jo Līgo iepakojumā tā būs arī lieliska dāvana!

SIERA cepumi- drupeni, maigi, ar izteiktu siera garšu

Cepumi, kuri gatavoti no augstākās kvalitātes izejvielām, cilvēku iemīļoti un novērtēti. Un paskat tik!- tik daudz dažādu garšu. Cepumu ražošanā izmantoti tādi siera veidi kā Mocarellas, Grande duro, Čedaras un Zilais siers. Tie papildināti ar dažādām sastāvdaļām, kas padara cepumus vēl gardākus, - ar sēklām, riekstiem, garšvielām un arī bekona gabaliņiem. Nogaršo un izvēlies savu īsto garšu!  

Savukārt, ja ir vēlme pēc dažādības, nobaudīt dažādu garšu siera cepumus, izvēlies SIERA CEPUMU IZLASI.  Šeit apvienoti 3 veidu siera cepumi: Zilā siera cepumi ar valriekstiem, Siera cepumi ar bekonu, Mocarellas siera cepumi ar tomātiem un baziliku.

Izsmalcinātība, elegance un izcilība, kas sastopama LĪGO šokolādes produktos

Zeltainie labības lauki izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi. Ikviens latvietis zina arī balzama maģisko ietekmi uz cilvēka veselību. Apvienojot šīs divas vērtības, ir radīti šokolādes produkti, kas pilnībā apliecina latviskās garšas unikalitāti- Tumšās šokolādes medaljoni un PILDĪTĀS šokolādes tāfelītes (100g un 20g), kuru pildījumā ir beļģu tumšā šokolāde, rudzu rīvmaize un melnais balzams. Lāčos viss top ar lielu mīlestību, ko arī var sajust, baudot izcilos šokolādes meistardarbus.

JAUNUMS Lāču sortimentā ir saulainās šokolādes tāfelītes- Tumšā šokolāde ar maskarpone pildījumu (100g un 20g). Tāfelītes būs lieliska dāvana mīļajiem vai ikdienas našķis!

LĪGO svētkus pavadot un JĀŅU dienu sagaidot- gardās Lāču kūkas Taviem svētkiem

Tieši uz svētkiem ir tapušas gardas, vasarīgas divu veidu kūkas: Mājas biezpiena kūka ar avenēm un Mājas siera kūka ar karameli un āboliem. Šīs kūkas būs gan lieliskas dāvanas, dodoties ciemos, gan izcils papildinājums svētku galdam, gan gardums nesteidzīgiem vakariem ģimenes lokā.

DĀVANAS līgotājiem, jāņotājiem, kā arī pašiem gaviļniekiem

LĀČOS top brīnumskaistas, pārdomātas un gardas dāvanas. Tajās tiek iekļauti gan Lāču svētku produkti, gan arī citu Latvijas ražotāju produkti. Īstiem līgotājiem un jāņotājiem dāvanās noteikti jābūt sieram, alutiņam un Lāču grauzdiņiem, tomēr padomāts ir arī par saldummīļiem, dāvanās liekot šokolādes gardumus un cepumus. Sagatavotās LĪGO dāvanas vari apskatīt un iegādāties Lāču internetveikalā: https://www.laci.lv/lv/e-veikals/jani/ligo-davanas/
 

Lai labi garšo un veseli ēduši!

Visiem priecīgus un skanīgus Līgo svētkus, viskrāšņākos papardes ziedus un skaistākos saullēktus!
 

Populārākie Lāču svētku produkti ir atrodami visos lielākajos tirdzniecības tīklos, savukārt visplašākā izvēle un daudzveidīgā ceptuves produkcija Jūs gaidīs Lāču veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/ .

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv/lv/e-veikals . Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu.

 

Raksts publicēts:
https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/ligo-produkcija-no-_laciem_--visgarsigaka-izvele-svetkiem-66027/